Home Eveniment Ademenită să vină la muncă în Spania, a fost obligată să se prostitueze
Ademenită să vină la muncă în Spania, a fost obligată să se prostitueze

Ademenită să vină la muncă în Spania, a fost obligată să se prostitueze

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Tribunalul Provincial din Murcia a condamnat la câte doi ani de închisoare trei cetățeni români acuzați că au obligat o femeie, prin amenințări și agresiuni fizice și sexuale, să se prostitueze.

sentință

Victima, o româncă de 29 de ani, a fost adusă în Spania în martie 2013, de unul dintre indivizi, cu care avea o relație sentimentală, sub pretextul că vor munci impreună pentru a-i ajuta pe cei doi copii ai femeii.

O dată ajunsă în Murcia, ea a fost dusă în orașul Alhama, într-un apartament unde mai locuia o familie de români. Aici, tânăra a aflat de la una dintre colegele de apartament că va trebui să se prostitueze.

Femeia nu a crezut și a mers și i-a povestit iubitului despre discuție. Acesta i-a confirmat cele auzite, ba mai mult, când românca a refuzat, a bătut-o și, conform rechizitoriului, a amenințat-o cu moartea.

Câteva zile, românca a „lucrat” într-un bordel din Alhama, sub atenta supraveghere a familiei cu care locuia. I-au fost luate documentele și era obligată să plătească suma de 800 de euro pentru a-și recupera pașaportul.

Pentru că nu a reușit să strângă banii, după o săptămână, „iubitul” a luat-o și a dus-o în alt bordel, din localitatea Totana. Și aici, femeia a refuzat să se prostitueze, zilnic fiind bătută și amenințată.

Când „iubitul” ei a plecat în România, românca a reușit, cu ajutorul unui client, să ajungă la poliție, unde a povestit ce i se întâmpla.

Polițiștii i-au arestat pe românii cu care locuia și, la scurt timp, pe proxenetul care se dădea drept iubitul femeii.

Din cele opt persoane reținute, trei au fost condamnate la câte doi ani de închisoare, iar celelalte cinci au primit amenzi.

În afară de închisoare, cei trei proxeneți vor trebui să-i plătească victimei câte 2.160 de euro, reprezentând daune morale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII