Home Eveniment Atac cu grenadă asupra unei moschei din nord-vestul Franței
Atac cu grenadă asupra unei moschei din nord-vestul Franței

Atac cu grenadă asupra unei moschei din nord-vestul Franței

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Patru grenade de exercițiu au fost aruncate în noaptea de miercuri spre joi, 7-8 ianuarie, în direcția unei moschei din cartierul Sablons, din localitatea Mans, (regiunea Pays de la Loire, nord-vestul Frantei), relateaza Ouest France.

Moschee 1

Polițiștii sosiți la fața locului, joi dimineță au descoperit că o grenadă a explodat în incinta moscheei iar alte trei erau intacte. Ei au mai găsit și o ferestră spartă, se pare, de un glonte.

moschee 2

Strada Bertinière, pe care se află moscheea, a fost închisa de poliție

Sursa: HotNews.ro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII