Home Eveniment Bunuri de peste 800.000 euro furate de o grupare condusă de trei români
Bunuri de peste 800.000 euro furate de o grupare condusă de trei români

Bunuri de peste 800.000 euro furate de o grupare condusă de trei români

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O grupare criminală condusă de trei români, care opera în regiunile Toledo şi Madrid, a fost anihilată de Garda Civilă (Guardia Civil) din Illescas, valoarea estimată a prejudiciului fiind de aproape 800.000 euro.

naves industrialesGrupul, format din opt persoane, şase bărbaţi şi două femei, din care şapte români şi un spaniol, sustragea diverse bunuri din depozitele şi halele industriale aflate în regiunea Sagra, din nordul provinciei Toledo şi la nord de Madrid în localităţile Humanes si Henares.

Delegatul Guvernului Toledo, José Julián Gregorio, a informat că operaţiunea, derulată sub numele „Operaţiunea Blond”, a reuşit anihilarea unui ”unui grup foarte activ şi experimentat”.

Gruparea era condusă de trei români, care sunt în acest moment arestaţi.

Gardă Civilă a reuşit să recupereze 300.000 euro, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind estimate la 800.000 euro.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII