Home Cultural Colegiul ”La Milagrosa” oferă cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Română
Colegiul ”La Milagrosa” oferă cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Română

Colegiul ”La Milagrosa” oferă cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Română

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Colegiul public ”La Milagrosa” din Arganda del Rey (Madrid) a introdus în programa de învățământ a anului școlar 2014-2015 cursul de ”Limbă, Cultură și Civilizație Română” ca activitate extrașcolară.

Cursul este gratuit și este oferit de către Ambasada României de la Madrid și Consiliul de Educație din cadrul Comunității Madrid, cu sprijinul financiar al Guvernului Român. El va cuprinde trei grupuri unde se pot înscrie elevi cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Ion Vîlcu, Ambasadorul României în Regatul Spaniei a declarat agenției de știri EFE: ”Activitatea este deschisă tuturor elevilor și face parte dintr-un proiect început în anul 2007 în colaborare cu autoritățile mai multor comunități autonome spaniole”.

Înscrierile vor avea loc în două faze, prima se va desfășura în perioada 16- 27 iunie, iar cea de a doua între 1- 19 septembrie 2014.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII