Home Eveniment Cutremur în Spania. Mai multe clădiri au fost evacuate
Cutremur în Spania. Mai multe clădiri au fost evacuate

Cutremur în Spania. Mai multe clădiri au fost evacuate

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un seism cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, s-a produs marți, 3 mai în localitatea Lorca, provincia Murcia, din sudul Spaniei.

Spania

Autorităţile spaniole nu au raportat deocamdată pagube materiale sau existenţa unor eventuale victime.

În schimb, s-a anunțat că şcolile din zonă au fost evacuate, la fel şi unele clădiri, potrivit EFE.

Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de 10 kilometri. Aceasta zonă a fost afectată de un seism devastator cu cinci ani în urmă.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter s-a produs în Lorca, pe 11 mai 2011. Nouă persoane şi-au pierdut atunci viaţa şi aproximativ 300 au fost rănite.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII