Home Eveniment Dacă primiți un astfel de e-mail, sunați urgent la 112! Puteți fi victima unei FRAUDE!
Dacă primiți un astfel de e-mail, sunați urgent la 112! Puteți fi victima unei FRAUDE!

Dacă primiți un astfel de e-mail, sunați urgent la 112! Puteți fi victima unei FRAUDE!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Miercuri, 6 aprilie, a început în Spania campania de depunere a Declarației pe venit (declaración de la Renta), iar poliția avertizează că mai multe persoane au primit un e-mail de tip „fishing”.

Frauda

Folosindu-se de însemnele Agenției Fiscale, pirații Internetului încearcă să „pescuiască” date personale și accesul la conturi bancare.

Astfel, aceștia trimit un e-mail prin care susțin că sunt reprezentanții Agenției Fiscale și că dacă achitați suma de 244,79 euro accesând un link, v-ați achitat datoriile către stat.

Ba, mai mult, veți avea și reduceri importante la magazinele de marcă.

Reprezentanții Agenției avertizează că niciodată nu au solicitat date cu caracter personal prin e-mail.

Policia Nacional a deschis o anchetă pentru a-i identifica pe indivizi și apelează la cetățenii care au primit astfel de cereri să anunțe imediat organele abilitate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII