Home Cultural Europa League: Dinamo – Athletic Bilbao, bascii se întorc la Bucureşti după cinci ani
Europa League: Dinamo – Athletic Bilbao, bascii se întorc la Bucureşti după cinci ani

Europa League: Dinamo – Athletic Bilbao, bascii se întorc la Bucureşti după cinci ani

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
30.000 de suporteri dinamovişti sunt aşteptaţi în această seară pe „Arena Naţională“ pentru meciul dintre Dinamo şi Athletic Bilbao, din turul trei preliminar al Ligii Europa. Meciul începe de la 20.30, în direct pe TVR 1. „Câinii“ revin în Europa League după o pauză de cinci ani.
Tot după cinci ani revine şi Bilbao pe stadionul bucureştean, trupa bască fiind învinsă pe 9 mai 2012 de Atletico Madrid cu 3-0 în finala Europa League.
Athletic a terminat pe locul şapte în campionatul trecut, şi nu a schimbat mare lucru în echipă, dar şi-a pierdut antrenorul, pe Ernesto Valverde, care a primit şansa de a lucra la un club uriaş, FC Barcelona.
Din echipa care a venit în 2012 la Bucureşti mai sunt şi acum Iturasspe, Susaeta sau Muniain, iar noul tehnician al formaţiei este Jose Angel Ziganda (50 de ani).
În ultimul meci amical, Bilbao a bătut-o cu 2-0 pe Brugges şi a arătat un joc foarte bun, sub ochii antreorului dinamovist Cosmin Contra.
„Mi-ar plăcea să batem cu 1-0, ar fi fantastic orice rezultat fără gol primit“, a declarat „Guriță”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII