Home Monden Florin Andone, pe lista de transferuri a unui mare club din Spania

Florin Andone, pe lista de transferuri a unui mare club din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Internaţionalul român Florin Andone a avut parte de un sezon bun la Cordoba, pentru care a reuşit să marcheze 21 de goluri, fiind titular la Campionatul European în partida cu Franţa, iar clubul F.C. Sevilla îl are pe lista de transferuri, conform ABC de Sevilla.

Florin Andone

Andone a început ca titular în meciul cu Franţa, partida inaugurală a Campionatului European, şi a avut o evoluţie apreciată în cele 60 de minute jucate pe Stade de France.

Prestaţia din meciul cu Franţa, cumulată cu performanţele de la Cordoba, l-au adus pe vârful în vârstă de 23 de ani în atenţia celor de la Sevilla.

Sursa menţionează că deocamdată andaluzii nu au făcut nicio ofertă oficială pentru Andone, şefii clubului aşteptând să vadă cum pot rezolva situaţiile celorlalţi atacanţi din lot, precum şi evoluţiile ulterioare ale românului de la Campionatul European.

Florin Andone şi-a prelungit contractul cu cei de la Cordoba la începutul acestui an, iar clauza sa de reziliere este de zece milioane de euro.

În eventualitatea în care Cordoba va reveni în prima ligă spaniolă, clauza sa va creşte la 20 de milioane de euro.

Evoluţiile bune de la Campionatul European pot creşte, de asemenea, substanţial preţul atacantului.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII