Home Eveniment A băgat picioarele copilului în acid sulfuric. „S-a speriat când a văzut că iese fum”
A băgat picioarele copilului în acid sulfuric. „S-a speriat când a văzut că iese fum”

A băgat picioarele copilului în acid sulfuric. „S-a speriat când a văzut că iese fum”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 32 de ani și-a torturat copilul de numai cinci luni. Femeia este acuzată că l-a băgat pe micuț cu picioarele în acid sulfuric. Acuzarea cere o pedeapsă de zece ani.

acid sulfuric

La Tribunalul din Paterna, provincia Valencia a avut loc, joi, 12 mai, procesul femeii care în 2014 și-a torturat copilul în vârstă de doar cinci luni.

Conform declarației date de concubinul acesteia,  femeia „l-a băgat pe copil cu picioarele în acid sulfuric, încercând să-l omoare, dar s-a speriat când a văzut că iese fum”.

Ea l-a tratat pe micuț cu betadină și abia câteva zile mai târziu, când starea de sănătate a copilului s-a înrăutățit, l-a dus la spitalul „La Fe”, din Valencia.

Medicii au descoperit atunci că bebelușul prezenta mai multe fracturi, în diferite stadii de evoluție, ceea ce i-a făcut să creadă că femeia îl bătea constant.

Românca a recunoscut că și-a băgat copilul în acid sulfuric, dar susține că a fost un accident.

Micuțul a rămas în grija Serviciilor Sociale, după incident.

Dacă va fi găsită vinovată, românca riscă o pedeapsă cu închisoarea de zece ani.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII