Home Eveniment Madrid. Minori români specializați în furturi de telefoane. Pagubă de zeci de mii de euro la Apple
Madrid. Minori români specializați în furturi de telefoane. Pagubă de zeci de mii de euro la Apple

Madrid. Minori români specializați în furturi de telefoane. Pagubă de zeci de mii de euro la Apple

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Zece români au fost arestați după ce au fost prinși în flagrant în timp ce furau telefoane mobile dintr-un magazin Apple, situat în Puerta del Sol, din centrul Madridului.

Dintre cei zece, opt sunt minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani.

Conform polițiștilor, banda a fost urmărită mai bine de două luni, timp în care a furat 24 de telefoane în valoare de aproximativ 23.000 de euro.

Românii au fost prinși în flagrant delict în timp ce încercau să „scoată” din magazin un aparat iPhone în valoare de 900 de euro.

Banda era bine organizată și fiecare membru avea un rol bine determinat: unii dintre hoți țineau de vorbă vânzătorii, în timp ce altul rupea cablurile de care erau legate telefoanele sau tabletele.

După ce reușeau să smulgă aparatul, membrii grupului îl plasau de la unul la altul, până la cel mai apropiat de ieșirea din magazin, apoi individul se făcea nevăzut.

Cei doi acuzați majori au primit un ordin judecătoresc prin care li se interzice să se apropie la mai puțin de 100 de metri de magazin, iar ceilalți vor fi trimiși într-un Centru pentru Minori Delicvenți, se arată într-un comunicat al Comisariatului Districtual Central, din cadrul Poliției Madrid.

Sursa: EL MUNDO

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII