Home Eveniment Omorâtă în timp ce mergea la serviciu. Șoferul ucigaș a fost prins după 40 de zile
Omorâtă în timp ce mergea la serviciu. Șoferul ucigaș a fost prins după 40 de zile

Omorâtă în timp ce mergea la serviciu. Șoferul ucigaș a fost prins după 40 de zile

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un șofer suspectat de comiterea unui accident rutier grav, în care o româncă a murit, iar o alta a fost rănită a fost reținut de Guardia Civil din Huelva după 40 de zile de căutări.

romance accidentate

Potrivit Diario de Huelva, accidentul s-a produs în ziua de 4 aprilie, în jurul orei 07.00, pe autostrada A-494 (San Juan del Puerto-Matalascañas) când cele două femei mergeau la serviciu.

Conform anchetei, româncele circulau în afara carosabilui și se îndreptau spre ferma agricolă din localitatea Palos de la Frontera, provincia Huelva.

Martorii aflați la fața locului le-au povestit polițiștilor că un autorturism marca Citroën Jumpy, care circula cu mare viteză, le-a acroșat pe cele două femei.

Medicii de la ambulanță sosiți la fața locului au reușit să o stabilizeze doar pe una, cealaltă a murit pe loc, în urma impactului.

Autorul accidentului a fugit de la fața locului, iar 40 de zile mai târziu a fost prins în localitatea Moguer, provincia Huleva.

Poliția nu a dezvăluit naționalitatea acestuia, precizând doar că este un imigrant, rezident în Spania, în vârstă de 46 de ani.

Individul a fost pus la dispoziția Judecătoriei numărul 1 din Moguer, unde instanța a hotărât ca suspectul să fie încarcerat fără a avea dreptul să fie eliberat pe cauțiune, până la pronunțarea sentinței.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII