Home Eveniment Român de 14 ani – hoț de mașini în Murcia
Român de 14 ani – hoț de mașini în Murcia

Român de 14 ani – hoț de mașini în Murcia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un minor român a furat o mașină de teren, fiind prins după o urmărire ca-n filme pe autostrada A7, unde gonea cu mare viteză pe contrasens.

Tânărul, în vârstă de 14 ani, a furat autoturismul Nissan din localitatea Bullas (Murcia), și a reușit să parcurgă 70 de kilometri, până să fie oprit de poliție.

Sâmbătă, 24 mai, proprietarul a anunțat dispariția mașinii, iar Guardia Civil (Garda Civilă) a organizat mai multe dispozitive pentru a localiza și recupera autoturismul, după ce martorii au declarat că l-au văzut trecând prin localitatea Pliego.

În cele din urmă, autovehiculul a fost oprit în dreptul localității Alhama, unde mai mulți șoferi reclamaseră că Nissan-ul, condus fără permis de românul de 14 ani, circula cu viteză mare pe contrasens.
În urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Potrivit anchetatorilor, minorul are mai multe antecedente penale și urmeză să fie predat Judecătoriei de Instrucție numărul 2, unde i se va stablili pedeapsa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII