Home Eveniment Român dispărut în Valencia. Soția: „Sunt disperată! Parcă a intrat în pământ!”
Român dispărut în Valencia. Soția: „Sunt disperată! Parcă a intrat în pământ!”

Român dispărut în Valencia. Soția: „Sunt disperată! Parcă a intrat în pământ!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Român dispărut în Valencia.

Cristinel Agheorghisei, de 40 ani, din Huși, a dispărut miercuri, 14 iunie, în Valencia.

Bărbatul a plecat din România către Spania, luni, 12 iunie. Ultima dată a fost văzut în autogara din Valencia, miercuri, în jurul orei 02.00.

Contactată telefonic de către Inforoes, Ramona Elena Cojan, soția lui Cristinel a povestit că: „m-a sunat șoferul de pe autocar să-mi spună să vină cineva după soțul meu, el nu mai avea baterie la telefon. L-am sunat pe un prieten să meargă după el. De atunci parcă a intrat în pământ. Sunt disperată! Nu mai știu unde să-l caut”.

Ea îi roagă pe cei care pot da detalii să sune la numărul (004)0761 440 406 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII