Home Eveniment Român în stare gravă după ce a fost împușcat la Madrid
Român în stare gravă după ce a fost împușcat la Madrid

Român în stare gravă după ce a fost împușcat la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român, de 39 de ani, a fost rănit grav, marți 24 februarie, după ce a fost împușcat în timp ce se afla în cartierul San Fermín-Orcasur, din Madrid, informează Serviciile de Urgență, citate de ziarul spaniol ABC.

tiroteo-orcasur-madridConform celor de la SAMUR – Protecție Civilă, marți, 24 februarie, în jurul orei 10.00, au fost chemați pentru a oferi primul ajutor, la intersecția străzilor Fueros și Perla, district Usera, din Madrid, unde un cetățean român prezenta două răni făcute de o armă de foc.

Victima le-a declarat autorităților că se afla împreună cu niște prieteni la intersecția străzilor Torcal și Adora, iar în urma unor neînțelegeri au început să se certe. Unul dintre indivizi a scos un pistol și l-a împușcat pe acesta de două ori în zona inghinală, nimerindu-i și un mușchi dorsal.

Românul a fost dus în stare gravă la Spitalul „Doce de Octubre” din Madrid, dar medicii au declarat că viața sa nu se află în pericol.

Policia Nacional a deschis o anchetă pentru a stabili mobilul faptei și pentru a-l aresta pe agresor (sau agresori) care, după ce și-a împușcat amicul, a fugit de la fața locului.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII