Home Eveniment Obligau minore spaniole să se prostitueze. Șapte români arestați
Obligau minore spaniole să se prostitueze. Șapte români arestați

Obligau minore spaniole să se prostitueze. Șapte români arestați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Șapte membri ai unei grupări de crimă organizată, toți de origine română, au fost arestați duminică, 9 iulie, în provincia Toledo,  acuzați că au obligat patru minore spaniole să se prostitueze. Când poliția a descins în casa unde erau ținute fetele, au găsit zece clienți toți cu vârste de peste 70 de ani.

Conform poliției tinerele erau racolate prin metoda „lover boy”.

Una dintre ele a povestit organelor de anchetă că atunci când avea 15 ani i-a fost prezentat, la o petrecere la ea în sat, un băiat român de care s-a îndrăgostit. Tânăra a rămas însărcinată și după ce a născut copilul românul i-a propus să se mute în Toledo pentru a forma o familie.

Numai că odată ajunsă în Toledo i-a fost luat copilul și a fost obligată să se prostitueze într- o casă închiriată de iubitul ei și familia acestuia.

Alături de ea în casă mai „lucrau” alte trei spaniole de 14, 16 și 17 ani.

Timp de trei ani cele patru fete au fost  bătute, violate și drogate de către gruparea criminală. Dacă rămâneau gravide, o cunoștință a grupului le făcea întreruperi de sarcină într-o cameră de la subsolul casei unde „munceau”.

Când a împlinit 18 ani fata a fost lăsată să-și viziteze familia, dar i-a fost oprit copilul pentru a o șantaja ca să se întoarcă. Ajunsă acasă a povestit familiei coșmarul prin care trece, iar aceștia au anunțat poliția.

Polițiștii au descins în imobilul indicat de către tânără și nu mică le-a fost supriza când au găsit, pe lângă proxeneți, nu mai puțin de zece bărbați cu vârste de peste 70 de ani. Unii întrețineau relații sexuale, iar alții își așteptau rândul.

Ancheta rămâne deschisă deoarece există suspiciunea că grupul ar fi mult mai mare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII