Home Eveniment Și-au vândut fiica de 12 ani pentru 2.500 de euro
Și-au vândut fiica de 12 ani pentru 2.500 de euro

Și-au vândut fiica de 12 ani pentru 2.500 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Agenții Poliției Regionale (Policía Autonómica) din Galicia au salvat, la începutul lunii iulie, în orașul Lugo, o fată de cetățenie română , de doar 12 de ani, care fusese «vândută» de familia sa pentru a deveni soția unui băiat de 17 ani.

Polițiștii au primit o informație anonimă în care erau anunțați despre târgul dintre cele două familii.

Ancheta intreprinsă de autorități a dovedit că faptele erau reale și că tânăra care locuia în Cordoba, alături de părinții ei, fusese vândută unei alte familii, din Lugo, pentru suma de 2.500 de euro.

Tânăra a fost internată în Centrul de Minori «Santa Anxo» (Sfânta Anxo) din orașul Rábade (Lugo) unde a stat zece zile. În momentul de față se află într-un centru de minori din Cordoba.

Rudele celor doi minori implicați în acest caz cred că ceea ce sa întâmplat este normal și suțin că în cultura lor trebuie stabilită o zestre înainte de căsătorie.

Cazul este acum instrumentat de Tribunalul pentru minori din Lugo, urmând ca judecătorii să stabilească dacă tânara va rămâne internată în centrul de minori sau se va întoarce acasă la familia ei.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII