Home Eveniment Spania. Au bătut două bătrâne în plină stradă. Români arestați pentru tâlhărie
Spania. Au bătut două bătrâne în plină stradă. Români arestați pentru tâlhărie

Spania. Au bătut două bătrâne în plină stradă. Români arestați pentru tâlhărie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat și o femeie, de naționalitate română, au fost arestați joi, 27 octombrie, în orașul Manresa, provincia Barcelona, fiind suspectați că au jefuit și au bătut două bătrâne în plină stradă.

 

Primul incident a avut loc sâmbătă, 15 octombrie, pe strada Del Bisbe. Două persoane au atacat o bătrână de 83 de ani. Bărbatul i-a dat un pumn în față, în timp ce femeia i-a furat geanta și apoi amândoi agresorii au dispărut.

Victima a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale la spitalul Vall d’Hebron, din Manresa.

Al doilea jaf a avut loc în strada Amadeu Vives, joi, 20 octombrie. Și de această dată, o bătrână de 62 de ani, a fost atacată de doi indivizi, un bărbat și o femeie, în același mod.

Victima a avut nevoie de supraveghere medicală.

Tâlharii au avut ghinionul ca în ambele cazuri să fie filmați de camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă.

Polițiștii au deschis o anchetă și au reușit să-i identifice și să-i aresteze pe cei doi indivizi, ajutorul imaginilor.

Conform unei hotărâri de urgență luată vineri, 28 octombrie, de Tribunalul din Manresa, cei doi români vor rămâne în închisoare până la pronunțarea sentinței definitive.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII