Home Eveniment Spania. Doi români au sechestrat o fată. Cereau 1.600 de euro pentru a o elibera
Spania. Doi români au sechestrat o fată. Cereau 1.600 de euro pentru a o elibera

Spania. Doi români au sechestrat o fată. Cereau 1.600 de euro pentru a o elibera

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un cuplu de români a fost arestat în localitatea Muñana, provincia Avila, sub acuzația că a sechestrat o tânără de 17 ani. Românii au cerut familiei 1.600 de euro pentru a o lăsa să plece, scrie publicația  El Norte de Castilla.

Conform unei note emise de Poliția Națională, cea care a dat alarma a fost sora minorei care a anunțat autoritățile după ce nu a mai primit nicio veste de la aceasta.

Tânăra a ajuns imediat în programul special de căutare al Interpolului.

Ea a fost găsită într-un apartament din localitatea Muñana, provincia Avila.

Fata le-a povestit polițiștilor că fără niciun motiv aparent, cuplul a refuzat să o mai lase să comunice cu familia sau să iasă din casă. Le-a mai spus polițiștilor că a auzit o convorbire în care cei doi sechestratori au cerut 1.600 de euro pentru a-i înapoia pașaportul și a o lăsa să plece.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care minora a ajuns în Spania și dacă nu cumva ea fusese adusă pentru a se prostitua.

Fata a fost internată într-un Centru de primire minori din regiunea Castilla y León de unde urmează să se întoarcă acasă la familia ei.

 

Sursa: Agenția de presă – Diaspora Azi

VIDEO!Spania. Român, capul unei bande de răpitori. Au sechestrat un olandez și au cerut 1,5 milioane de euro răscumpărare

 

Bestie cu chip de om. Român acuzat că și-a bătut joc de patru fetițe, prietene cu fiicele lui

Avila. Un român și-a sechestrat soacra sub amenințarea pistolului

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII