Home COMUNITATE Spania. Un înotător român a traversat Golful Herradura. Un nou record
Spania. Un înotător român a traversat Golful Herradura. Un nou record

Spania. Un înotător român a traversat Golful Herradura. Un nou record

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Românul George Săvescu a câștigat proba de traversare înot a Golfului Herradura, din Granada, parcurgând cei 2.000 de metri într-un timp record, 27m și 28s.

Înotătorul român din Barcelona a participat la concursul organizat de Consiliul Provincial Granada și Primăria din Herradura, alături de alți 300 de sportivi.

Săvescu s-a impus în competiție după ce a reușit să obțină un avans cu peste trei minute în fața celui de al doilea calificat, Andrea Quesada Luján (30.33)

Campionul, care activează în cadrul Clubului de natație din Vilanova, provincia Barcelona, a participat și la mondialele din Budapesta, unde a ocupat locul șase la categoria Master 40 și locul doi în Spania, la 3.000 de metri în piscină.

 

România, aur la Campionatul European Universitar de handbal din Spania

 

Campionatele Europene de Culturism și Fitness din Spania. Aur pentru România

 

O româncă, unul dintre cei mai premiați bucătari din Spania

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII