Home Eveniment Spania. Viol și tâlhărie. Român condamnat la 15 ani de închisoare
Spania. Viol și tâlhărie. Român condamnat la 15 ani de închisoare

Spania. Viol și tâlhărie. Român condamnat la 15 ani de închisoare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 26 de ani a fost condamnat, luni 10 octombrie, la 15 ani și jumătate de închisoare, de Tribunalul din Navarra, după ce a recunoscut că a violat și jefuit o tânără din Spania, în iunie 2012.

Spania

Tânărul M.M. a primit 13 ani și jumătate de închisoare pentru viol și doi ani pentru că a recunoscut că i-a furat victimei 80 de euro din portofel.

Magistrații au hotărât ca  românul să execute șase ani în Spania, urmând ca apoi să fie expulzat în România.

Conform rechizitoriului, românul, însoțit de un prieten, a acostat-o pe tânără în noaptea de 15 iunie 2012, în fața unei discoteci situată în strada Benjamín de Tudela din Pamplona.

În jurul orei 04.30, cei trei au decis să meargă în altă discotecă. Au plecat cu un autovehicul, dar când au ajuns, discoteca închisese. Au hotărât să meargă să se plimbe în parc.

Lucrurile au degenerat, iar cei doi tineri au violat-o și jefuit-o pe fată.

Femeia le-a povestit polițiștilor că în timp ce unul o ținea, celălalt o viola și era amenințată că dacă țipă sau încearcă să fugă, îi vor rupe gâtul.

Cel de-al doilea acuzat a primit 17 ani și jumătate de închisoare, în luna februarie 2016.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII