Home Eveniment VIDEO.Tragedie pe o autostradă din sudul Spaniei. Unul dintre răniți este român
VIDEO.Tragedie pe o autostradă din sudul Spaniei. Unul dintre răniți este român

VIDEO.Tragedie pe o autostradă din sudul Spaniei. Unul dintre răniți este român

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Două persoane și-au pierdut viața și 46 au fost rănite, duminică 5 iunie, pe o autostradă din sudul Spaniei, după ce un autocar a intrat în coliziune cu un camion, unul dintre răniți fiind român, a anunțat poliția locală, citată de agenția France Presse.

sudul Spaniei

La bordul autocarului se aflau 55 de pasageri.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 03:00 pe autostrada A4, în apropierea localității Montería, provincia Cordoba. Camionul lovit de autocar staționa din cauza unei defecțiuni.

Dintre răniți, patru sunt în stare gravă, iar ceilalți 42 au suferit răni ușoare.

Conform poliției spaniole, majoritatea pasagerilor sunt străini, printre ei numărându-se 31 de marocani, doi cetățeni din Singapore și câte unul din Coasta de Fildeș, Columbia, Ecuador, Mauritania, România și SUA.

Autocarul plecase din orașul  Algeciras și se îndrepta către Madrid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII