Home Eveniment Un infractor căutat de nouă ani de poliția română a fost prins în Spania
Un infractor căutat de nouă ani de poliția română a fost prins în Spania

Un infractor căutat de nouă ani de poliția română a fost prins în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 36 de ani, căutat de Poliția din România încă din 2007, a fost arestat luni, 29 februarie, în orașul Gandia, provincia Valencia.

Spania

Potrivit unui comunicat emis de Guardia Civil (Garda Civilă) din Valencia bărbatul era căutat de nouă ani, și avea o condamnare de 11 ani și șase luni în România pentru sechestrare de persoane.

Operațiunea pentru prinderea infractorului, numită „Padrino”, a început în luna februarie, după ce polițiștii au primit o informație conform căreia bărbatul s-ar ascunde în localitatea Gandia.

În momentul reținerii, asupra românului s-au găsit documente false.

Bărbatul se află în arest și a fost transferat la Madrid, unde a fost pus la dispoziția Tribunalului numărul 6, pentru a se stabili dacă va fi extrădat sau va rămâne în Spania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII