Home Eveniment Viol sau șantaj? O româncă suține că a fost violată de un cuplu. „Au vrut să fiu mamă surogat”
Viol sau șantaj? O româncă suține că a fost violată de un cuplu. „Au vrut să fiu mamă surogat”

Viol sau șantaj? O româncă suține că a fost violată de un cuplu. „Au vrut să fiu mamă surogat”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O tânără de naționalitate română s-a prezentat la poliție, sâmbătă, 29 iulie și a reclamat că a fost violată de cuplul în casa căruia locuia, în Valencia.

Tânăra susține că, de fapt, cei doi, o spaniolă și un român, doresc ca ea să fie mamă surogat, ba chiar i-au oferit și 100.000 de euro în cazul în care va rămâne însărcinată și le dă lor bebelușul.

Când ea a refuzat propunerea, ar fi fost violată de mai multe ori, sub amenințarea cuțitului.

Cuplul acuzat a fost reținut.

Spaniola le-a spus polițiștilor că totul este o minciună și susține că au făcut sex toți trei, cu consințământul fetei. Femeia s-a oferit să se supună unui examen medical, pentru a demonstra că este fertilă și nu are nevoie de un pântec de închiriat.

Românul a declarat în fața autorităților că a luat-o pe în casă pe tânără pentru că l-a rugat o cunoștință să o găzduiască pentru o perioadă. A recunoscut că a făcut dragoste cu cele două, dar că a fost cu acordul ei.

Cuplul a primit un ordin de restricție și nu se poate apropia de fată la mai puțin de 500 de metri. Cei doi urmează să fie judecați în libertate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII