Home Cultural Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid
Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid

Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, asociațiile ProVita Lex și Diverbium în colaborare cu Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania organizează sâmbătă, 23 ianuarie, evenimentul cultural-artistic „Hai să dăm mână cu mână”.

madrid

Manifestarea, care va începe la ora 17.00,  va avea loc la Centrul Cultural „Las Fronteras” din strada Salvador Alende, numărul 7, din localitatea Torrejon de Ardoz, provincia Madrid.

Vor participa poeții Vasile Eugen Barz, Marin Dumitrescu, Marius Gârniță, Dragoș Popa, Mioara Râșnoveanu, Gelu Vlașin și muzicienii Rodica Balanca, Nicolae Popescu (nai), Aurel Cojacariu, Bruno Marin (violă), Ana Mitrică Veaceslav Moscalenco (flaut), Elena Ninerică (chitară), Cristina Maria Vlașin.

Spectacolul va fi prezentat de către Angela Petre, secretar al asociației ProVita Lex și președintele onorific ASARS, Gelu Vlașin.

Intrarea este gratuită.

Parteneri media: Ziarul România Expres și Rețeaua Literară.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII