Anunț pe Facebook: „Câștigă un Range Rover”. Vezi ce spune Poliția spaniolă despre aceste practici

Pe rețelele de socializare a apărut un anunț în care scrie că vi se oferă șansa de a câștiga mașini de teren dacă participați la o tombolă. De asemenea, în mesaj este descris modul în care te poți înscrie la această extragere: distribui postarea respectivă, dai un like unui anumit grup de pe Facebook, iar într-un comentariu scrii culoarea pe care dorești să o aibă mașina în cazul în care vei ieși câștigător.

Spania

Nu numai că nu câștigi nimic, dar poți fi și victima unei fraude. Compania Range Rover a anunțat că nu are nimic de-a face cu acest anunț și că totul este o înșelătorie menită să vă atragă într-o capcană:

„Campania aceasta este o înșelătorie pusă la cale de anumite persoane cu scopul de a strânge o bază de date, pentru ca apoi să o vândă sau să o ofere lanțurilor hoteliere, companiilor aeriene, etc. Poliția Națională atrage atenția asupra acestei situații și recomandă să nu luați parte la această «tombola».

Poliția spaniolă a confirmat faptul că anunțul este o înșelătorie și recomandă oamenilor să nu trimită date personale unor astfel de șarlatani.