ANUNȚ UMANITAR! Să o ajutăm pe Adriana să se întoarcă acasă!

O tânără din România a murit sâmbătă, 8 iulie, la maternitatea Manises din Valencia. Adriana Marinete nu avea decât 29 de ani și s-a stins din viață după ce a adus pe lume un băiețel.

„Am dus-o la spital, a născut normal, ba chiar am apucat să facem poze cu ea și bebelușul. Nu știm cum, a început să aibă hemoragie. Ni s-a spus că a făcut o complicație și că trebuie operată. Operația a reușit, așa ne-au zis de la spital, dar starea de sănătate a început să se degradeze fulgerător. La câteva ore a făcut o embolie pulmonară, asta a fost explicația care ni s-a dat, și a murit”, a povestit pentru Inforoes, cumnata Adrianei, Marina Claudia Marinete.

„Vrem să o ducem în România, dar nu avem bani suficienți. Cine se aștepta la așa o nenorocire? În august trebuia să mergem, acasă, în România și să-l creștinăm pe cel mic. Acum ne zbatem să strângem bani să o putem îngropa acasă”, a mai spus Marina Claudia Marinete.

Adriana mai avea un copil de nouă ani. Pentru cei care doresc să facă o donație o pot face în contul deschis la banca La Caixa:

ES81 2100 7420 8421 0020 0713 , pe numele soțului tinerei, Adrian Cornel Marinete.

Pentru transferuri internaționale: BIC CAIXESBBXXX

Sursa: Iulian B. Florea