APEL UMANITAR! Este nevoie de bani pentru ca Darius și bunica lui să poată fi îngropați acasă

Familia și prietenii constănțenilor implicați în tragicul accident de la Madrid, în care a murit un copil de opt ani și bunica acestuia, au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a repatria trupurile celor doi.

Darius și Bunica

Este nevoie de 8.000 de euro pentru ca Darius și bunica lui să poată fi îngropați în România.

Pentru cei care doresc să facă o donație au fost deschise următoarele conturi la banca UniCredit:

Cod IBAN / UniCredit Bank

CONT RON : Ro81BACX0000001335694000

Cont Euro : Ro54BACX0000001335694001.

cont

Darius și bunica lui au murit, joi, 4 august, într-un tragic accident de circulație produs pe o autostradă din Madrid. Alți doi membri ai aceleași familii au fost grav răniți.

Tragedia s-a produs la kilometrul 36, de pe autostrada A1, între localitățile El Molar și San Agustín de Guadalix, Comunitatea Madrid. Conform primelor cercetări, autoturismul a ieșit de pe carosabil și a intrat frontal într-un copac, după care s-a răsturnat.

Deși medicii de pe ambulanță au reușit în prima fază să-l resusciteze pe micuț, acesta a decedat în elicopterul care-l transporta la spital. Bunica sa a murit pe loc, în urma impactului.

Mama se află internată la Secția de Terapie intensivă a spitalului madrilen „12 de Octubre”, iar bunicul la spitalul „La Paz”. Medicii sunt rezervați în privința stării celor doi.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili motivul pentru care s-a produs tragedia.

Conform Direcției Generale de Trafic, acesta este cel mai tragic accident din această vară produs pe șoselele din Comunitatea Madrid.