Cauți un loc de muncă în domeniul asistenței la domiciliu a persoanelor în vârstă?

Institutul de Formare Integrală (Instituto de Formacion Integral) din Madrid organizează marți, 24 februarie și joi, 26 februarie un curs de formare în domeniul asistenței la domiciliu a persoanelor în vârstă.

TLC PACK

Cursul denumit generic „Atelier de Prezentarea Materialelor din programul TLC PACK” oferă participanților de formă gratuită următoarele:

-Un nou mod de a învăța limba spaniolă prin punerea la dispoziție a peste 30 de înregistrări video, cu dialoguri utile și la obiect, manuale și alte materiale didactice.

– Limbaj actual de nivel A1, A2, B1, B2 conform Cadrului european de referinţă pentru limbi străine.

– Situații reale de la locul de muncă în domeniul asistenței la domiciliu a persoanelor în vârstă.

– Posibilitatea de îmbunătățire a cunoștințelor și a vocabularului specific în ritmul ales de fiecare participant, cu sprijinul unui tutore și cu ajutorul materialelor video, cu exerciții și dialoguri, pe o platformă accesibila online.

Atelierul care va începe la orele 11.00 și va avea o durată de 2 ore, se va desfășura în la sediul Institutul de Formare Integrală (Instituto de Formacion Integral), din strada Aduna numărul 3, din Madrid.

Platforma de studiu este dezvoltată prin Proiectul European „TLC PACK”, finanțat de Comisia Europeană, Direcția Generală de Educație, prin „Programul de învățare pe tot parcursul vieții”.

Cei interesați se pot înscriere trimițând un e-mail la una din următoarele adrese : r.cabrera@ifi.com.es (link sends e-mail) sau anca.nitulescu@ifi.com.es