Compania Tarom își bate joc de români. 100 de pasageri abandonați de aproape 12 de ore în Aeroportul din Madrid

Peste 100 de români, pasageri ai Companiei Tarom, au fost practic abandonați în aeroportul „Adolfo Suarez-Barajas” din Madrid, la Terminalul 1.

Oamenii trebuiau să se îmbarce în cursa Madrid – Iași (RO 420) care urma să decoleze, luni 28 august la ora locală 23.59.

„După două ore de așteptat și sunat la TAROM a apărut un anume Dorinel Mihai Budescu, care a spus că este trimis de către companie și ne-a mai spus că avionul are probleme tehnice și că zborul se amână pentru a doua zi (n.red. 29 august) la ora 14.00”, a povestit  Ramona Ursu Popovici, una dintre pasagere.

„Responsabilul a vrut să o șteargă, dar nu l-am lăsat, a trebuit să chemăm poliția că altfel dormeam în aeroport”, a spus Ramona.

„Pe la 04.00 dimineță a apărut un autocar care ne-a dus în două tranșe la două hotele din apropierea aeroportului”, a mai declarat Ramona.

Astăzi, 29 august, românii au fost anunțați că „a venit un mecanic din România cu piesa defectă și va fi înlocuită. Cel mai probabil vom pleca astăzi spre țară”, ne-au relatat mai mulți pasageri.

Pe pagina oficială a companiei a apărut un anunț în care este vorba despre o schimbare de orar de zbor, dar acolo nu se pomenește despre românii care stau și la această oră în fața ghișeului de îmbarcare 169 de la Terminalul 1, al aeroportului Adolfo Suarez din Madrid.

 

tarom romani abandonati