Consulat itinerant în Cordoba

O echipă a Secției Consulare din Sevilla se va deplasa, joi, 29 octombrie, în Cordoba, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în zonă.

sevilla

Activitatea cu publicul se va desfăşura la la Centro Civico Arrabal del Sur situat în Calle Santo Domingo de Guzman s/n (Sector Sur),Cordoba, după următorul program:

– între orele 12:00 – 16:00 primiri acte
– între orele 16:00 – 17:00 se vor eliberăra documentele solicitate

ATENȚIE!

Activitatea se va desfășura numai pe bază de înscriere prealabilă, până la data de 28.10.2015, la adresa de email secretariat@cgrosevilla.e.telefonica.net sau pe fax la numărul 954 627 108.

Dacă utlizaţi faxul sau e-mailul, este absolut necesar să comunicaţi şi un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi dacă este necesar.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale.

Cererile care nu respectă aceste condiţii nu vor fi luate în considerare.

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să deţineţi acte de identitate româneşti valabile şi să aveţi copii după absolut toate documentele.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte.