Consulat itinerant la Cuenca

O echipă a Consulatului de la Ciudad Real se va deplasa, sâmbătă, 16 aprilie, în localitatea Cuenca pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în zonă.

consulat itinerant

Accesul se face numai pe bază de programare, până la data de 14 aprilie, obținută direct de la Consulatul din Ciudad Real prin telefon la numărul: 926. 251.751( între orele 14.00 – 17.00), prin fax: 926. 231.170 sau prin e-mail: ciudadreal.consul@mae.ro .

Cetățenii români care doresc o programare sunt rugați să menționeze în cerere numele și prenumele, tipul serviciului solicitat, localitatea de domiciliu sau de rezidență şi provincia, un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru contact.

Se vor fi efectuate următoarele categorii de servicii consulare:

• Înscrieri de acte de stare civilă (certificate de naștere, căsătorie, deces), inclusiv traducerile și legalizările certificatelor spaniole aferente;
• Servicii consulare notariale (autentificări procuri / declarații, legalizări etc.);
• Emiterea de certificate și inscripții consulare, adeverințe, etc.;
• Preluarea de cereri de verificare a permiselor auto românești (urmând ca verificarea și emiterea certificatelor să se facă la sediul consulatului);
• Titluri de călătorie;
• Consultații pe teme consulare.

Nu se vor putea prelua cereri pentru emiterea pașapoartelor electronice / temporare.

Toate documentele necesare se vor prezenta în original și fotocopie.

Activitățile cu publicul se vor desfășura între orele 10.30 și 15.00, la sediul Asociației hispano-române din Cuenca, Calle Pedro Almodovar, s/n, frente Alcampo.