Consulat itinerant în Palma de Mallorca

O echipă a Secției Consulare din Barcelona se va deplasa, în perioada 30 – 31 octombrie, în Palma de Mallorca, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în comunitatea autonomă Insulele Baleare.

Consulatul-României-la-Barcelona

Activitatea cu publicul se va desfăşura la CASAL DE INMIGRANTES, S/ Eusebio Estada numărul 48, Palma, după următorul program:

– 30.10.2015, între orele 10.00 -18.00, se vor prelua cererile;

– 31. 10.2015, între orele 11.00 -14.00, se vor elibera documentele (acte notariale, certificate de naştere, paşapoarte).

ATENȚIE!

Activitatea se va desfăşura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresaţi în mod direct consulatului până cel târziu pe 25.10.2015, pentru a solicita o programare pentru serviciul dorit.

Solicitarea o puteţi face, fie la adresa de email a consualtului barcelona@mae.ro, fie pe fax la numărul: 934.341.109.

Dacă utlizaţi faxul, este absolut necesar să comunicaţi şi un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi dacă este necesar.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale.

Cererile care nu respectă aceste condiţii nu vor fi luate în considerare.

Din motive organizatorice, nu se poate face nici un fel de excepţie de la regula programării.

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să deţineţi acte de identitate româneşti valabile şi să aveţi copii după absolut toate documentele.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte.