Copreședintele PNL Diaspora, Victor Ionescu în vizită de lucru la Madrid

În perioada 20- 22 februarie copreședintele PNL Diaspora, Victor Ionescu,  va avea, la Madrid, o serie de întrevederi având ca scop reorganizarea vechilor cluburi liberale din Spania, cât şi identificarea şi soluţionarea unora dintre problemele întâmpinate de cetăţenii români stabiliţi în această ţară.

pnl diaspora

„Prezintă o importanță deosebită, întrucat vom încerca să facilităm relațiile, pe de-o parte dintre cetațeanul român și statul spaniol și, pe de altă parte, dintre cetațeanul român și viziunile aplicate ale politicii existente a PNL Diaspora în Spania” a declarat Ionescu depre vizita sa.

PNL Diaspora, își propune ca, într-un timp relativ scurt, să efectueze un modul de reorganizare a filialelor PNL din Spania. Noile soluții efective de implementare presupun restructurarea și regândirea strategiilor filialelor PNL pentru o mai bună comunicare venită în sprijinul cetațeanului român, precizează o notă de presă emisă de Biroul de Presă al PNL Diaspora.

În aceași sursă Victor Ionescu precizează că va insista și în anii următori asupra importanței Spaniei pentru diaspora românească:victor-ionescu  „Va fi un proces etapizat, însă mizez pe solidaritatea membrilor noştri pentru o tranziție rapidă de la nivelul actual al filialelor PNL din Spania, la cel implementat prin protocolul de constituire al marelui Partid Naţional Liberal. Reorganizarea filialelor se referă la noile strategii prin care se încearcă ridicarea standardelor de acţiune politică, prin crearea unui circuit bine pus la punct, care are în vedere creșterea transparenței dintre fenomenul politic și cetațeanul român. Spania este una dintre ţările cu cele mai numeroase comunităţi româneşti din lume, aşadar se constituie într-un punct strategic de o importanţă deosebită pentru PNL Diaspora”.

În cadrul vizitei, este programată şi o conferinţă de presă, care va fi suţinută la sâmbătă, 21 februarie, de la orele 17.30 în sala de şedinţe a hotelului NH Villa de Coslada din Madrid, Av. de la Constitucion, numărul 75, Coslada.

Persoana de contact pentru confirmarea prezenţei mass-media este Ana-Maria Bratu, tel. 0034607499746.

Sursa: Biroul de Presă PNL Diaspora