Presa iberică, după remiza cu România: Spania a avut un joc plictisitor

«Spania trebuie să dea mai mult», a notat presa spaniolă, după remiza naţionalei lui Vicente del Bosque cu reprezentativa României, duminică, 27 martie, pe Cluj Arena, scor 0-0.

Spania

«Spania trebuie să dea mult mai mult», a scris cotidianul As, subliniind că naţionala spaniolă a avut un joc plictisitor, în care doar Casillas a strălucit.

«Echipa lui Del Bosque trebuie să lucreze mult mai mult pentru a ajunge la cea mai bună versiune, este departe de aceasta», a notat Marca, în articolul intitulat «La Roja fără culoare».

Catalanii de la Sport au subliniat că Spania a început bine meciul, dar apoi România a preluat controlul la mijlocul terenului. «Casillas a fost nevoie să muncească pentru ca România să nu conducă. Modestă partidă a Spaniei», a precizat Sport.

El Mundo Deportivo scrie că Sergi Roberto este al 60-lea jucător care debutează pentru Spania sub conducerea lui Vicente Del Bosque.

Presa spaniolă consemnează că acesta a fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv înregistrat de Spania după 2004, când a remizat cu Scoția şi Bosnia.