Reprezentanta Chinei la Miss Global va purta creația designerului român Tina Olari

Tina Olari, designer român stabilit în Barcelona, a acceptat să creeze vestimentația pentru Helen Zhong, frumoasa care va reprezenta China în concursul mondial Miss Global 2016.

Tina Olari

Propunerea i-a fost făcută Tinei Olari, sâmbătă, 6 august, în timp ce designerul român își prezenta o colecție de lux la Costa Brava Fashion Week.

„Sâmbătă seara, am avut o prezentare de modă în cadrul Festivalului Costabrava Fashion Weekend și Helen Zhong a prezentat pentru mine. Cu mari emoții a venit și mi-a propus, mi-a spus că și-ar dori foarte tare să fiu reprezentanta ei și pentru că îmi pare o ființă extraordinară și pe lângă frumusețe cred că are și alte atuuri, care o pot ajuta să iasă în evidență la concursul de Miss Global am decis să accept propunerea sa”, a declarat Tina Olari pentru bistriteanul.ro.

Bistrițeanca Tina Olari va îmbrăca pentru a treia oară o participantă la un concurs de frumusețe de talie mondială.

«Voi fi pentru a treia oara designer într-un concurs de Miss la nivel mondial. Primele două concurente, Mireia Lalaguna – Miss World 2015 și Loredana Salonta – Miss Top Model of the World 2010, au câştigat marele titlu, purtând creaţiile mele”.

„Dacă şi a treia, reprezentanta Chinei la Miss Global, va câştiga coroana, voi crede ce a spus cândva prietenul meu, Gusti Danci, că atrag norocul pentru Miss-urile pentru care lucrez. Dacă va fi sau nu așa, oricum eu mă consider cu adevărat norocoasă, pentru oportunitatea de a crea pentru frumuseţi internaţionale», a declarat Tina Olari.

Designerul a creat ținuta pentru Mireia Lalaguna, reprezentanta Spaniei la Miss World 2015, care a și câștigat competiția. De asemenea, Tina Olari a îmbrăcat o altă bistrițeancă, Loredana Salanță, care în anul 2010 a câștigat Top Model of The World.

FOTO: Pagina Oficială a designerului Tina Olari