Român în stare gravă după ce a fost împușcat la Madrid

Un român, de 39 de ani, a fost rănit grav, marți 24 februarie, după ce a fost împușcat în timp ce se afla în cartierul San Fermín-Orcasur, din Madrid, informează Serviciile de Urgență, citate de ziarul spaniol ABC.

tiroteo-orcasur-madridConform celor de la SAMUR – Protecție Civilă, marți, 24 februarie, în jurul orei 10.00, au fost chemați pentru a oferi primul ajutor, la intersecția străzilor Fueros și Perla, district Usera, din Madrid, unde un cetățean român prezenta două răni făcute de o armă de foc.

Victima le-a declarat autorităților că se afla împreună cu niște prieteni la intersecția străzilor Torcal și Adora, iar în urma unor neînțelegeri au început să se certe. Unul dintre indivizi a scos un pistol și l-a împușcat pe acesta de două ori în zona inghinală, nimerindu-i și un mușchi dorsal.

Românul a fost dus în stare gravă la Spitalul „Doce de Octubre” din Madrid, dar medicii au declarat că viața sa nu se află în pericol.

Policia Nacional a deschis o anchetă pentru a stabili mobilul faptei și pentru a-l aresta pe agresor (sau agresori) care, după ce și-a împușcat amicul, a fugit de la fața locului.