Scandal între Halep și Begu, la Turneul de tenis Mutua Madrid Open

Simona Halep este singura româncă prezentă în simifinalele de la Mutua Madrid Open.

Mutua Madrid Open

Halep a învins-o joi, 5 mai, pe Irina Begu, la capătul unui meci la care un ieşit un mic scandal.

Simona va juca vineri, 6 mai, de la ora 21,00 cu Samantha Stosur, care a e eliminat-o joi pe Patrica Maria Ţig.

Am avut patru românce în sferturile Mutua Madrid Open, dar singura care s-a calificat în semifinale a fost Simona Halep. Constănțeanca a învins-o ieri în trei seturi pe Irina Begu, scor 6-3 0-6 6-1.

„În setul doi, da, am jucat doar un game și apoi am renunțat. Nu știu exact de ce. Am fost foarte supărată din cauza mai multor motive. Dar important este că am câștigat și am fost concentrată până la final”, a declarat Simona Halep.

Motivul supărării Simonei a fost modul în care Irina a comunicat cu staff-ul ei pe durata întregului meci. Antrenorul Irinei a încurajat-o destul de zgomotos, lucru care a deranjat-o foarte tare pe Halep.

“Și echipa ei a fost într-un fel, dar nu aș vrea să discut și să intrăm într-un scandal pentru nu e OK nici pentru noi și nici pentru România. De aceea prefer să nu spun mai multe. Nu are rost. Eu nu-mi doresc un scandal și nu vreau să fiu implicată în așa ceva. E ușor la nervi să spui anumite lucruri” , a declarat Irina Begu.

Simona Halep joacă în această seară cu Samantha Stosur, care a eliminat-o în sferturi pe Patricia Maria Țig în două seturi, scor 6-3, 6-4. Cârstea a fost învinsă tot în sferturi de Cibulkova.