Solidaritate fără precedent. Românii din Spania ies în stradă

Românii din mai multe orașe spaniole au anunțat pentru acest sfârșit de săptămână mitinguri de protest în semn de solidaritate cu mișcările din țară.

colectiv

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00 (ora Spaniei), românii din Madrid sunt așteptați în fața Ambasadei României, din Av. de Alfonso XIII, 157.

Cei care nu pot ajunge vineri la manifestație sunt așteptați sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 15.00 (ora Spaniei), în fața Consulatului României din Madrid, din Av. de la Albufera, nr. 319.

Tot vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00 (ora Spaniei) va avea loc un miting în fața Consulatului General al României de la Barcelona, din strada Calle San Juan de la Salle, numărul 35 bis.

Și la Valencia românii se solidarizează cu evenimentele din țară. Ei sunt așteptați vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00 (ora Spaniei), în Plaza Del Ayuntamiento De Valencia.

La Sevilla se va protesta vineri, 6 noiembrie, de la ora 20.00 (ora Spaniei). În fața Consulatului General al României la Sevilla, din strada Manuel Siurot, numărul 30, vor fi comemorate victimele tragediei de la Club Colectiv.

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00 (ora Spaniei) românii din Zaragoza și din alte orașe sunt așteptați în fața Consulatului României de la Zaragoza pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv, dar și pentru a susține manifestațiile din țară.

Românii din Palma de Mallorca care vor să se solidarizeze cu evenimentele din România sunt așteptați în Plaza Espana, vineri, 6 noiembrie, de la ora 19.00 (ora Spaniei).