Spania: Durere mare! Bebeluș de două săptămâni mort într-un accident auto

Un copil de două săptămâni a murit și două femei au fost grav rănite, marți, 29 martie, într-un accident de circulație produs între localitățile Talavera și La Puebla de Montalbán, provincia Toledo.

accident

Cele două femei și bebelușul, toți de cetățenie română, se aflau într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un camion, condus de un spaniol.

Bebelușul a murit pe loc, iar cele dau femei, grav rănite, au fost transportate la Spitalul „Virgen de la Salud”, din Toledo. Medicii sunt reținuți în privința evoluției stării de sănătate a celor două românce.

Juan Carlos Flores, primarul din localitatea Malpica de Tajo, unde locuiau românii, a decretat două zile de doliu în memoria micuței de doar două săptămâni.

„Acum 14 zilei ne bucuram de sosirea fetiței pe lume. Astăzi (29 martie – n.red.) întreaga comunitate deplânge moartea micuței ființe. Destinul a făcut ca locul în care s-a născut să fie și locul unde a murit. Aceiași medici care cu două săptămâni în urmă îi tăiau cordonul ombilical, după ce se născuse în mașină, în drum către spital, au trebuit să-i constate decesul. Întreaga noastră comunitate este zguduită de această tragedie, timp de două zile vom fi în doliu”, a declarat edilul.