Spania.A murit la furat. Un român a căzut de la zece metri într-o hală industrială

Trupul unui bărbat de 19 ani, de naționalitate română, a fost găsit, luni 1 august, într-o hală industrială din localitatea Olivares, provincia Jaen.

Spania

„Luni, 1 august, în jurul orei 06.00 muncitorii care lucrau într-o hală din Olivares au găsit cadavrul unui bărbat care părea că a căzut prin acoperiș”, a anunțat Policia National într-un comunicat.

Din primele cercetări a rezultat faptul că tânărul a încercat să facă o gaură în acoperiș, pentru a intra fraudulos în hală, dar structura nu a rezistat, iar românul a căzut în gol de la zece metri înălțime și a murit pe loc.

Deși în primă fază corpul nu a putut fi identificat, polițiștii au găsit mai multe numere în telefonul băiatului. După ce au dat câteva telefoane, au reușit să-i găsească familia.

Sora românului, rezident în Roquetas de Mar, provincia Almeria, alertase poliția cu privire la dispariția acestuia, încă de sâmbătă, 30 iulie.

Miercuri, 3 august, la Institutul de Medicină Legală din Jaen s-au deplasat rudele băiatului, pentru a-l identifica.

Poliția continuă ancheta, deoarece există suspiciunea că românul făcea parte dintr-un grup infracțional care fura bunuri din halele industriale din provincia Jaen.