VIDEO! Spania. Supărat că l-a părăsit, un român a încercat să-i taie gâtul fostei iubite

O româncă de 21 de ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic din Santiago de Compostela, Spania, după ce a fost înjunghiată de 15 ori, de iubitul ei. Tânăra se află în stare foarte gravă, dar stabilă.

Tragedia s-a produs luni, 24 iulie, în jurul orei 17.00 la intersecția străzilor San Clemente cu Pombal, din localitatea Santiago de Compostela, regiunea Galicia.

Românca se afla într-un autoturism marca Audi împreună cu o altă femeie când lângă ele a oprit un Opel Astra în care se afla agresorul.

Conform martorilor bărbatul s-a dat jos din mașină și s-a năpustit asupra fostei iubite cu un cuțit și a înjunghiat-o de 15 ori.

Cealaltă femeia a început să țipe iar trecătorii le-au sărit în ajutor.

Victima a suferit mai multe leziuni în jurul feței și a toracelui, conform autorităților românul a vrut să-i taie gâtul.

Anchetatorii afirmă că tânăra a locuit în Pontevedra împreună cu agresorul după care s-au despărțit. Pentru că bărbatul nu o lăsa în pace, fata și-a găsit de muncă în localitatea Santiago de Compostela și s-a mutat.

În declarația dată în fața anchetatorilor, tânărul și-a recunoscut fapta. El le-a povestit polițiștilor că o căuta de mai mult timp, iar faptul că fata a refuzat să-i vorbească l-a împins să comită fapta.