Spectacole de teatru de păpuși, adaptare după Ion Creangă, în Cuenca și Tarancón

Asociația hispano- română din provincia Cuenca cu sprijinul primăriei orașului Tarancón, bibliotecii Luis Rius (Tarancón), primăriei din Cuenca și al Centrului Cultural „Aguirre” (Cuenca) vă invită în perioada 26-29 ianuarie la teatru de păpuși.

afis

Vor fi prezentate două piese de teatru de păpuși: ,,Amintiri din copilărie», adaptare după Ion Creangă, și ,,Hawaiiiii», spectacol nonverbal.

Spectacolele sunt montate de „Puppets Art Time- Teatrul de Buzunar”, în regia lui Tudor Rotaru.

„Puppets Art Time- Teatrul de Buzunar” este o companie românească de teatru aflată în turneu în Spania, până pe 15 februarie.

teatru 2

Evenimentul se încadrează în proiectul intercultural «Puente entre culturas» (Punți între culturi) , ce sprijină și promovează cultura și tradițiile românești.

Programul spectacolelor:

Tarancón -Luni, 26 ianuarie, de la orele 17:00, spectacolul ,,Hawaiiiii», în „Sala de Spectacole” a bibliotecii municipale „Luis Rius”, din strada San Isidro.

Tarancón – Marți, 27 ianuarie, de la orele 18:00, spectacolul ,,Amintiri din copilărie», în „Sala de Spectacole” a bibliotecii municipale „Luis Rius”, din strada San Isidro.

Cuenca – Joi, 29 ianuarie, de la orele 12:00, spectacolul ,,Amintiri din copilarie», la Centru Cultural „Aguirre”, din strada Aguirre, numărul 2.

Cuenca – Joi, 29 ianuarie, de la orele 17:00, spectacolul ,,Hawaiiiii», la Centru Cultural „Aguirre”, strada Aguirre, numărul 2.

Pentru mai multe informații și rezervări organizatorii pun la dispoziție un număr de telefon 639.178.615 (după orele 18.00).