Târg de oferte de muncă pentru personalul medical, la Madrid și Barcelona

„Careers in White International” organizează, în perioada 12- 13 martie, în Madrid și Barcelona, a paisprezecea ediție a târgului de locuri de muncă pentru cadre medicale și asistenți sanitari.

munca

Târgul va avea următorul program:

Madrid –12 martie, între orele 10:00 – 16:00 la Hotel Novotel Madrid Center (Strada O Donell numărul 55)

Barcelona – 13 martie, între orele 10:00 – 16:00 la Hotel Novotel Barcelona City ( Av. Diagonal, numărul 201)

Din 2008, „Careers in White International” a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei și are parteneri din mai multe țări: Spania, Portugalia, Italia, Croația, Bulgaria, Grecia, România, etc.

La această ediție vor participa cel puțin șapte companii oferind locuri de muncă dar și informații informații privind sistemele medicale din țări precum: Marea Britanie, Germania, Irlanda Danemarca, Suedia și Norvegia.

Recrutorii oferă salarii de la 3200 de euro pentru medicii rezidenți și 5000 de euro pentru medicii specialiști.Salariul unei asistente începe de la 2 300 de euro pe lună și ,conform angajatorilor, va crește o dată cu experiența și specializarea.

,,Expozanții au oportunități de job extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climat profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru medici și familiile acestora, ajutor pentru partener să-și găsească un loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe, transport plătit,  chiar și o perioadă de instruire.“, a precizat Bianca Pescaru, Sales Assistant, „Careers in White”.

Participarea la evenimente este gratuită și candidați sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul.

Mai multe informații și detalii se găsesc pe site www.careersinwhite.com., – www.careersinwhite.com sau le puteți solicita la următoarea adresă de e-mail contact@careersinwhite.com.