Târg de oferte de muncă pentru personalul medical, la Madrid și Sevilla

„Careers in White International” organizează, în perioada 27 – 28 septembrie, în Madrid și Sevilla, un nou sezon de târguri de locuri de muncă pentru cadrele medicale și asistenți sanitari.

Madrid

Personalul medical este așteptat pe 27 septembrie la Madrid și pe 28 septembrie la Sevilla pentru a se întâlni cu agențiile de recrutare, reprezentanții spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

La mare căutare în această perioadă sunt medicii specialiști, medicii rezidenți, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medici de familie dar și proaspeții absolvenți de medicină, pentru țări precum Spania, UK, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

O noutate a acestui sezon de târguri este faptul că reprezentanții clinicilor și spitalelor nu recrutează personal medical doar pentru țările din Europa ci și pentru Statele Unite ale Americii dar și pentru țări din America Latină precum Peru, Chile și Columbia.

Ofertele de job-uri pentru SUA și America de Sud pot fi găsite și pe site-ul organizatorilor (www.careersinwhite.com).

Job-urile oferite de recrutorii prezenți în cadrul târgurilor din Madrid și Sevilla din această toamnă aduc personalului medical dornic de noi oportunități nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde ci și salarii atractive care încep de la 3000 de euro și pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro, în funcție de experiență și specializare.

De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea vizei și a permisului de ședere dar și ajutor în relocarea întregii familii.

Târgul va avea următorul program:

Madrid –27 septembrie, între orele 12.00 – 18.00 la Hotel Novotel Madrid Center (Strada O Donell, numărul 55)

Sevilla – 28 septembrie, între orele 12.00 – 18.00 la AC Hotel Ciudad de Sevilla, by Mariott (Av. Manuel Siurot, numărul 25).

Accesul în cadrul evenimentelor  este gratuit pentru participanți iar mai multe informații și detalii pot fi obținute de pe site-ul www.careersinwhite.com sau la adresa de e-mail contact@careersinwhite.com .