TAROM introduce ruta Iași – Madrid. Vezi orarul de zbor și prețurile

Directorul general al TAROM, Gabriel Stoe, a anunțat într-un comunicat de presă că sâmbătă, 25 iunie, va fi inaugurată ruta Iași- Madrid, și retur, cu o frecvență de două ori pe săptămână.

tarom

„Anunţăm introducerea unei noi curse externe din Iaşi, un important nod aerian din ţară, preocuparea noastră fiind diversificarea portofoliului de rute în zone din ţară unde există potenţial de dezvoltare. Datele pe care le-am primit demonstrează că Iaşi – Madrid va fi o rută profitabilă, cu atât mai mult cu cât o astfel de cursă nu se operează în prezent din Iaşi, iar pentru noi acest lucru reprezintă un avantaj“, a declarat Stoe.

Cursele aeriene vor fi efectuate  în zilele de miercuri și sâmbăta, după următorul orar:

  • dinspre Iași către Madrid, ora de decolare este 19.50 (ora locală) și cea de aterizare este 23.05 (ora locală);
  • dinspre Madrid către Iași, ora de decolare este 23.50 (ora locală) și cea de aterizare este 04.50 (ora locală).

Preţul unui bilet dus-întors achiziţionat pentru începutul lunii iulie este de aproximativ 300 euro.

La rândul său, şeful aerogării ieşene, Marius Bodea, a afirmat că ruta spre Madrid este aşteptată „de foarte multă vreme“, iar solicitările pentru această destinaţie „sunt numeroase şi vin din medii diferite“.

„Conectarea Iaşului cu capitala Spaniei era necesară, pentru că vorbim de o destinaţie turistică de mare impact. În plus, Madrid este un important centru cultural şi universitar, unde au ajuns să studieze mulţi tineri din regiunea noastră. Totodată, Madrid este cunoscut ca un puternic centru industrial şi de afaceri, şi se creează astfel posibilitatea ca noi investitori străini să vină să îşi dezvolte afacerile în zona noastră“, a subliniat Bodea.

Mai multe informații sau eventualele modificări le puteți găsi pe pagina web a companiei TAROM.