Un spaniol a donat unei orfane din România 6.600 euro câștigați la Loteria de Navidad

Gabriela, o tânară orfană din România, exploatată în Spania de către cei care au luat-o la vârsta de 15 ani ani dintr-un orfelinat, a primit suma câștigată de un spaniol la Loteria de Crăciun (Loteria de Navidad) din 22 decembrie.

loteria de navidadTânara a rămas orfană când avea trei ani, părinții ei murind în accident de masină, astfel a ajuns într-un orfelinat din țara de orgine, România. În orfelinat a stat până la vârsta de 15 ani, perioadă în care a fost ținută legată de pat și a învățat târziu să meargă.

Coșmarul părea sa se fi terminat cand doi bărbați au luat-o din acel iad, însa în realitate cei doi presupuși îngeri păzitori s-au dovedit a fi două bestii care au obligat-o să cerșească la semafor în diferite localități din Spania și au abuzat sexual de ea.

Deși Gabi a cumpărat un bilet pentru Loteria din 22 decembrie, nu a caștigat. Cu toate acestea, José Luis López, unul din câștigători a decis să-i doneze premiul său româncei, mai exact suma de 6.600 euro.

Pentru moment, Gabi va folosi banii pentru a trimite actele spre procesare la Ambasada României și pentru a obține cardul de sănătate.

Sursa: www.elcorreo.com