Badajoz: O femeie și-a abandonat copiii în piață. Vezi ce a pățit!

Poliția Națională din localitatea Almendralejo, provincia Badajos, a reținut luni, 30 martie, o femeie de 26 de ani, de naționalitate română, acuzată că și-a abandonat cei doi copii minori într-o piață din localitate.

copii_abandonati

Conform polițiștilor, o persoană a anunțat că a găsit doi copii, de 3 și respectiv 4 ani, în piața Corazon de Maria. Copiii erau singuri, speriați și plângeau.

Femeia care a alertat poliția i-a recunoscut ca fiind copiii unei vecine. Polițiștii au sunat la pompieri și, împreună cu aceștia, s-au deplasat la domiciliul indicat de femeie.

Au sunat de mai multe ori la ușă, dar nu li s-a răspuns. Ei au reușit să intre în apartament pe geam, cu ajutorul pompierilor, însă casa era goală.

După câteva ore de căutări, a fost găsită și mama copiilor, care a fost reținută, în prima fază, pentru abandon de minori. Femeia a dat o declarație la poliție, după care a fost lăsată în liberate.

Polițiștii au descoperit că pe numele ei existau două ordine de detenție eliberate de Judecătoriile de instrucție din localitățile Toro, provincia Zamora și Don Benito, provincia Badajoz.