Consulat itinerant la Murcia

O echipă a Secției Consulare din Sevilla se va deplasa la Murcia, joi 16 iunie, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în zonă.

Murcia

Se vor efectua următoarele servicii consulare: acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare), înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte.

Activitatea se va desfășura în incinta Centro de Formación e Iniciativas de Empleo, La FICA, Avda. Primero de Mayo, zona Auditorio Municipal, Murcia, după următorul program:

  • între orele 9:30 – 13:30 primiri acte;
  • între orele 14.30 – 15:30 eliberări documente.

 

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este necesar să dețineți documente de identitate sau de călătorie și/sau stare civilă, atât în original, cât și copie.

Cei interesați sunt rugați să solicite o programare, până pe data de 13 iunie, la adresa de email: sevilla.consul@mae.ro sau prin fax la numărul: 954627108.

E- mailul trebuie să cuprindă următoarele date: numele și prenumele, serviciul consular solicitat,  un număr de telefon la care puteți fi contactat, copiile scanate ale actului de identitate al solicitantului, respectiv al persoanei împuternicite, în cazul actelor notariale.

Important: Solicitările pentru eliberarea pașapoartelor se depun exclusiv la Consulatul General al României la Sevilla, situat pe Av. Manuel Siurot 30.