Delegație română în vizită la Valencia

O delegație română compusă din reprezentanți  ai Consiliului Local Târgoviște, ai Universității „Valahia” și ai Poliției locale Târgoviște au vizitat, marți, 23 august, Instituto Valenciano de Seguridad Pública y Emergencias (Institutului de Siguranță Publică din Valencia).

Valencia

Vizita a fost un prim contact între delegația română și IVASPE, ca urmare a relației dintre Universitat Jaume I din Castellón și Universitatea „Valahia” din Târgoviște.

Delegația română a fost compusă din Cristian Stan și Cosmin Bozieru, primarul și viceprimarul municipiului Târgoviște; Claudia Gilia, vicerector al Universității Valahia; Dinu Gheorghe, șeful Poliției locale din Târgoviște și Mihai Tudorache, șeful Biroului Poliției de Formare Târgoviște.

În cadrul reuniunilor cu oficialitățile din Valencia, grupul român a pus bazele unei viitoare colaborări privind siguranța cetățenească.

La întâlnire au participat Angels Navarro, directorul IVASPE, și José Luis Carque, intendentul general șef al Poliției Locale Castellón și președinte al Uniunii Naționale a Șefilor și ofițeri de poliție locale (Unijepol).