Împuşcături în locuinţa unor români

Poliţia Naţională (Policia Nacional) investighează circumstanţele producerii unei împuşcături în urma căreia un român din localitatea Fuengirola, provincia Malaga, a fost la un pas să îşi piardă viaţă.

focuri de armaIncidentul a avut loc într-o locuinţă situată din localitatea Fuengirola, victima, de naționalitate română, aflându-se în vizită la un cuplu de conaționali.

Cu toate că serviciul medical de urgenţă a înregistrat un apel pentru o ambulanţă, solicitarea a fost anulată, deoarece victima s-a deplasat cu un taxi, împreună cu prietenul în casa căruia se află, la Spitalul Costa del Sol, Marbella.

Potrivit surselor medicale, glonţul i-a atins partea dreaptă a capului, producându-i o hemorogie puternică, iar viaţa i-a fost pusă în pericol. Rănitul a fost internat de urgenţă, fiindu-i oprită hemoragia, iar rana suturată.

El a rămas internat până a doua zi dimineaţă când medicii, ca urmare a evoluţiei bune a stării de sănătate, au decis să îl externeze.

Anchetatorii cercetează în prezent circumstanţele producerii evenimentului şi iau în considerare atât ipoteza unei împuşcături accidentale, cât şi cea a uneia intenţionate, rezultatul unui conflict între cuplu şi victimă.